Dennis Engelen op het hoogste schavotje, Steven rijdt lek

Dennis Engelen liet op 28 augustus te Lummen op de VLM motorcross nog eens zien dat hij  toch nog met de beste  nationale mx 1 mx3 behoorde. Met een 1ste en een 3de plaats in de reeksen mocht hij het hoogste schavotje betreden in het dagklassement. Op 4 september stond Dennis  dan weer aan de start te Dessel. Ook hier mocht hij weer mee op het podium maar ditmaal met een 2de en 4de plaats in de reeksen en behaalde Dennis brons. Dennis vertoeft op dit moment op de 4de plaats in het kampioenschap. Steven Engelen nam dan op 28 augustus weer deel aan een BMB wedstrijd te Orp Le Grand bij de inters open. In deze wedstrijd tellende voor het BK, waar toch weer verschillende buitenlandse WK toppers deelnamen behaalde Steven in de eerste 2reeksen een 19 de plaats en in de 3de reeks vertoefde hij op een 17de plaats toen hij af te rekenen kreeg met een lekke achterband en de wedstrijd moest verlaten. Toch kon Steven nog enkele punten behalen en werd nog 24ste in het klassement. Op 11 september geen deelname aan een wedstrijd voor onze beide piloten.