De Ware Gans Lillo gaat op zoek naar opvolger koning Dennis

Koning Dennis behaalde in 2022 zijn vijfde koningstitel

LILLO – Op zondag 5 maart strijden 23 ruiters van de Ware Gans Lillo voor de felbegeerde koningskroon en -mantel. Wie volgt koning/keizer Dennis Aendekerk op? Voegt Dennis een zesde koningstitel toe aan zijn lijstje, hij werd al koning in 2010, 2014, 2016, 2018 en 2022, of krijgen we een ruiter die zich voor de eerste maal tot koning wordt gekroond?

De ruiters komen samen in de feesttent om 11.45 uur, waar zij een receptie aangeboden krijgen door uittredend koning Dennis. Tussen 13 en 14 worden de paarden opgezadeld en vertrekt de stoet richting Kazerneplein met een tussenstop in de jachthaven.

Om 15 uur gaat het gansrijden op het Kazerneplein van start. De nieuwe koning zal uitbundig gevierd worden in de tent.

Let op!

Agentschap Wegen Verkeer laat weten dat de Frans Tijsmanstunnel afgesloten wordt van vrijdagavond 3 tot en met maandagochtend 6 maart, doorlopend van 20.00 tot 05.00 uur. Diegene die naar het gansrijden in Lillo wil gaan kijken moet rondrijden via de A12 – Scheldelaan (N101). Meer informatie vind je op Verkeerscentrum via www.verkeerscentrum.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder