De Sint komt op bezoek in Kapellen

KAPELLEN – Noteer zaterdag 25 november met stip in je agenda, want dan komt Sinterklaas aan in Kapellen. Sinterklaas en zijn Pieten worden rond 13.00 uur ontvangen door de burgemeester aan het station.
Vanaf daar kan je samen met hen in een stoet naar Shopping Promenade wandelen waar de kinderen een cadeautje ontvangen én iets lekkers. Parkeren kan in de parking van Shopping Promenade of op parking Koolkaai. Let wel: deze is tussen12.30 uur en 13.30 uur enkel bereikbaar voor autoverkeer via de Christiaan Pallemansstraat.

Sinterklaaswedstrijd
Tussen maandag 20 november en zaterdag 2 december kunnen kinderen een lege tekening ophalen aan de balie van de sportdienst. De Sint loot op woensdag 6 december, voor hij weer naar Spanje vertrekt, per leeftijdscategorie twee ingekleurde tekeningen. De winnaars worden getrakteerd op gratis zwemtickets en een snoepje.
Iedereen die woensdag 6 december komt zwemmen, krijgt iets lekkers. Ook in de bib kunnen kinderen op 6 december een gevulde schoentje halen. Hoe? Vanaf 22 november kun je een sjabloon ophalen om zelf een schoentje te knutselen en te versieren naar hartenlust. Het versierde schoentje moet wel terug binnengebracht worden bij de bib vóór 6 december.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *