De Oude Brouwerij in Hoevenen opende zijn deuren

tijs-cafe

Tijs Van Langenhove in het café dat zeer stijlvol in de sfeer van vroeger is ingericht
en gehuurd kan worden voor een leuk feestje

[Not a valid template]
Nadat het vroegere Schuttershof in de Hoevense Kerkstraat al jaren leegstond en er zelfs even dreiging was met afbraak, is er in Hoevenen een klein wonder gebeurd. Onder impuls van Christophe Vandermolen en Tijs Van Langenhove werd in een recordtempo het Schuttershof omgevormd tot ‘De Oude Brouwerij’.
Het café en nog twee zalen werden heringericht tot stemmige ruimtes in verschillende stijlen. Alle zalen komen ter beschikking voor verhuur voor alle denkbare gelegenheden zoals huwelijken, jubilea, verjaardagsfeestjes, koffietafels bij uitvaarten, enz…
Maar Tijs Van Langenhove zit nog vol plannen. “Mogelijk zal je er ook regelmatig terecht kunnen voor een ontbijt of een brunch, en dit grote gebouw inspireert me om later nog meer te gaan realiseren”, aldus Tijs.
De grote benedenzaal zal ‘De Bierfabriek’ gaan heten, want daar hangen aan de wand grote biervaten van duizend liter, die de verschillende afnamepunten zullen bevoorraden. Hier had op zaterdag 22 en zondag 23 oktober al een vooropening plaats met een wijndegustatie.
De echte opening volgt nu zaterdag 29 en zondag 30 oktober. Iedereen is welkom zaterdag 29 oktober vanaf 16 uur en zondag 30 oktober vanaf 14 uur. Ook de kinderen zijn welkom, want zondag zal er ook een standje zijn met kindergrime.
De bezoekers zullen kunnen rondstruinen door de verschillende zalen met drank- en foodstandjes tijdens het food en drinkfestival, waar iedereen wel zijn gading zal vinden. En zaterdagavond worden ze vergast op live muziek.
Er zijn nog kaarten te verkrijgen bij Drankenservice Vadermolen in Stabroek en bij Vastgoed 03 in Stabroek en Kapellen.
LW
Info:
De Oude Brouwerij
Kerkstraat 18
2940 Hoevenen
www.deoudebrouwerij.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder