De kleuters van de Rekke nemen hun intrek in het nieuwe schoolgebouw

HOEVENEN – Vrijdag 25 november, na schooltijd, was er heel wat bedrijvigheid in de Gemeentelijke basisschool de Rekke. De kleuters van de 1ste en 2de kleuterklas verhuizen namelijk naar het gloednieuwe schoolgebouw. Het was dus alle hens aan dek! Het voltallige team van de basisschool en bereidwillige helpers, zetten hun schouders onder deze enorme klus. Een echte teambuilding, die werd afgesloten met een gezellige en lekkere barbecue.


Woensdag 23 november werd reeds het nieuwe meubilair en materiaal geleverd zodat alles kan worden ingericht. Je staat ervan versteld hoeveel materiaal er in een kleuterklas staat.
De 3de kleuterklas blijft in de bestaande kleuterblok, waar in september 2023 ook het 1ste leerjaar een definitief plekje krijgt.

Niet enkel een nieuw schoolgebouw wordt in gebruik genomen. De kleuters zullen ook kunnen genieten van een mooie speelplaats met héél veel groen. Een toffe plek om naar hartenlust te kunnen spelen en ravotten met elkaar.

Verder kan heel de school ook gebruik maken van een mooie turnzaal, een danszaal, een speelgang en een refter voor de lagere school. Iedereen is alvast heel enthousiast!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *