De Kalmthoutse Gouden sportgeschiedenis!

KALMTHOUT – Het boek “De Kalmthoutse GOUDEN sportgeschiedenis” zal er zijn op 18 november. Die dag wordt het voorgesteld door VRT-journalist Chris Van den Abeele. Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan het werk.

Naar aanleiding van de viering van “50-jaar sportraad” schreef Louis van den Buijs een boek waarin als hoofdstukken werden opgenomen: overzicht van 50 jaar sportraad; de geschiedenis van de Kalmthoutse sport; de accommodatie voor de sport vroeger en nu; sportfiguren van toen en nu; overzicht van het huidig sportaanbod in onze gemeente en een voorstelling van de erkende sportverenigingen.
“De Kalmthoutse GOUDEN sportgeschiedenis” is nog tot 31oktober te bestellen in voorverkoop aan 12 euro. Het boek omvat 360 bladzijden waarbij de aandachtige lezer een idee kan vormen van het sportbeleid van toen, en het beleid van nu in onze gemeente. Heel wat foto’s van toen en nu illustreren het werk.
Een mooi geschenk tijdens de eindejaardagen. Ben je zelf minder geïnteresseerd in sport dan kan dit boek ook een mooi geschenk zijn om ter gelegenheid van het eindejaar te schenken aan een sportieveling is uw familie of vriendenkring.
Bestellen kan alleen via www.kalmthout.be/50-jaar-sportraad.
Boeken die in voorverkoop besteld zijn kunnen vanaf maandag 21 november afgehaald worden op de sportdienst in het gemeentelijk zwembad. Nadien zal er nog wel een mogelijkheid zijn om het boek aan te kopen maar dan zal de prijs aangepast zijn.Interesse? Bestel vandaag nog!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.