Dames FC Stabroek Kampioen 2012 – 2013

dames-
Onze Dames van  FC Stabroek speelden een zeer goed seizoen. Ze trokken van begin de kar van op de eerste plaats en konden dit ook waarmaken afgelopen zondag met een 0-3 overwinning op en tegen Oxaco.
Een hele poos dreigde Oxaco  FC Stabroek te achtervolgen maar gaven het in de tweede helft uit handen en de tweede plaats werd overgenomen door een sterke Vrede uit Kontich die afgelopen woensdag verloor met 5-0 op Noorse.
Jaren heb ik gewacht op deze droom, we haalden al 3 maal de tweede plaats en vorig jaar 2011-2012 behaalden we zelfs  de Fair Play van de provincie Antwerpen over alle reeksen binnen KVV. Ja eindelijk is het zo ver  de kampioenstitel Voor onze dames was een feit en hopelijk kunnen we nog mooie jaren verder met deze “Die Hards” want ze geven zich elke week van hun beste kant. Dat er gefeest werd kunnen we niet verstoppen want de dames weten ook waarom, Jupiler o zo lekker is.
Met dank aan heel de ploeg voor een prachtig jaar van genot en ambiance en de supporters die er waren ook op de kampioenenwedstrijd dank aan allen en zeker niet vergeten Anne, Anja en Els van het sport chalet op het sportcentrum die ons een heel seizoen hebben verzorgd met soep en brood na elke wedstrijd. Dank aan iedereen.
Een zeer tevreden trainer Andre Van Wolvelaer

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *