Dame Jeanne lanceert nu ook een exclusieve biermocktail “Rocco Granada”

BRASSCHAAT – Dame Jeanne kennen we vooral van de typisch Belgische en ambachtelijke geproduceerde brut bieren, maar daar komt binnenkort verandering in. Het gamma champagnebieren wordt namelijk uitgebreid met een artisanaal gebrouwen biermocktail de “Rocco Granada”.

Vele mensen gaan tegenwoordig veel bewuster om met alcohol en daarom kan deze nieuwe hippe alcoholvrije drank soelaas bieden. Het Brasschaatse Dame Jeanne (dat al menig internationale prijzen won met haar ambachtelijk geproduceerde brut bieren) is namelijk gestart met de productie van artisanale biermocktails.
De eerste biermocktail “Rocco Granada” is gebrouwen op basis van hop, gerst- en tarwemout gecombineerd met 100% natuurlijke sappen van appel, kers, granaatappel en de zeer aromatische habanero chilipeper. Zonder enige toevoeging van suikers of aromastoffen. Dit resulteert in een verrassende mocktail vol fruitige smaken, waar het zoete en de zuren van het fruit perfect in evenwicht zijn gebracht met het bitter van de hop.
Bovenop deze smaaksensatie krijgt men nog een warme aromatische afdronk, deze keer niet van de alcohol maar wel van de Habanero peper… een pure verwennerij.
De biermocktail “Rocco Granada” gaat verkrijgbaar zijn in zowel grote als in kleine flesjes bij de betere dankenhandel.

Info: www.damejeanne.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *