Cursus "joggen voor gevorderen" in Kapellen

start to run
Wie wil er 10 kilometer lopen ? Na de reeks “Joggen voor Beginners”, starten wij midden september met het tweede deel van de actie “Start to Run”. De reeks “Joggen voor Gevorderden” – gericht op volwassen deelnemers – wordt in Kapellen georganiseerd door de Koninklijke Atletiekclub Kapellen in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst. In Kapellen wordt gestart op dinsdag 16 september. Inschrijven kan vanaf maandag 18 augustus 2014.
In dit tweede deel van “Start to Run” is het de bedoeling om in 10 weken het uithoudingsvermogen van de deelnemers te vergroten. Op het einde van deze reeks zijn de deelnemers in staat om 10 kilometer aan één stuk op eigen tempo te joggen. Basisvereiste is wel dat men bij de start van deze reeks al in staat is om ongeveer een half uurtje of een 5-tal kilometer ononderbroken op eigen tempo te lopen.
De start in Kapellen wordt gegeven op dinsdag 16 september en het project loopt over 10 weken, met begeleide trainingen telkens op dinsdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark. Elke begeleide training omvat info + training + stretchen. De deelnemingsprijs bedraagt 25 Euro (verzekering én deskundige begeleiding inbegrepen).
Voor inschrijvingen kan u vanaf maandag 18 augustus terecht op de Gemeentelijke Sportdienst te Kapellen (Christiaan Pallemansstraat 84 – 2950 Kapellen – tel. 03.660.67.60) of kan u ook ONLINE inschrijven via de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen www.ackape.be. Uw inschrijving wordt pas definitief na inschrijving via de website of de Sportdienst in Kapellen én nà betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer van KAPE of aan de kassa van het Sportcentrum.
Meer info over het project “Start to Run” – met verslagen en foto’s van de vroegere edities – kan u vinden op de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen : www.ackape.be.
Heb je al een half uurtje joggen in de benen en wil je dit verdubbelen ? Schrijf u dan snel in voor deze cursus “Joggen voor gevorderden”. Succes verzekerd !

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *