Culinaire lezing: China voor beginners

PUTTE/STABROEK – Op zaterdag 13 november organiseert bib Stabroek, onder voorbehoud van de coronamaatregelen, haar vierde culinaire lezing in Kasteel Ravenhof. Dit keer nodigen we Noël Truyers uit, ex-hoofdredacteur van toeristisch magazine Er-op-Uit en gepensioneerd journalist van het Belang van Limburg.
Hij verbleef vaak en lang in China en geraakte al snel gefascineerd door dit grote land vol contrasten. Anderhalf uur lang neemt hij je al vertellend mee op een boeiende tocht doorheen veel leuke en aparte aspecten van China. Na de lezing zal een traiteur ons met allerlei heerlijke Chinese gerechtjes verwennen, zodat we ook culinair kunnen genieten van al wat dit bijzondere land te bieden heeft!Het aantal plaatsen voor deze activiteit is beperkt.
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 25 per persoon voor de lezing, de maaltijd, thee, koffie en water. Andere dranken zijn tegen betaling te verkrijgen aan de bar. Inschrijven en betalen dient op voorhand te gebeuren en kan enkel aan de balie van bib Stabroek of Hoevenen (niet per mail of telefoon).

De culinaire lezing vindt plaats op zaterdag 13 november in kasteel Ravenhof, Oud Broek 2 te Putte. Deuren open om 15u30, start om 16u00 (lezing van ca. 90 minuten, gevolgd door een maaltijd)

Info: bib Stabroek, Smoutakker 30 – 03 568 04 36 – bibliotheek@stabroek.be – stabroek.bibliotheek.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder