Covid Safe Ticket verplicht bij alle voorstellingen en workshops

BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – Vanaf 1 november is het Covid Safe Ticket (CST) verplicht voor de voorstellingen en workshops ingericht door Vrijetijdscentrum De Schelde. Je zal dit in de app op je smartphone of afgedrukt op papier moeten tonen, samen met je identiteitskaart (eID) en toegangsticket.

Hierdoor zal je tijdens de voorstelling of workshop geen mondmasker moeten opzetten. Na de voorstelling zal je ook gewoon in onze foyer terecht kunnen om gezellig na te praten bij een drankje.

Wat je moet regelen vóór de voorstelling of workshop

Hoe vraag je een CST aan?
Op deze website staan de verschillende manieren om een CST aan te vragen. Doe dit zo snel mogelijk, zeker als je het document per post wil ontvangen.
Hulp nodig bij je aanvraag?Je kan een tegoedbon krijgen voor de voorstellingen die je boekte. Laat ons dit dan weten per mail of aan de balie van vrijetijdscentrum De Schelde. Dan brengen we dit in orde en komen de tickets vrij voor andere geïnteresseerden.  
Wanneer heb je geen CST nodig?
Bij een gewoon bezoek aan de balie, foyer (zonder geopende toog) of de bib moet je geen CST hebben, maar wel een mondmasker dragen. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben ook geen CST of mondmasker nodig. Hou hier rekening mee op de dag van de voorstelling of workshop
Kom ruim op tijd
Het scannen van de CST’s kan voor vertraging zorgen. Kom daarom 30 minuten voor de start van de voorstelling. Zo kunnen we deze op tijd laten beginnen. Onze deuren openen altijd 1 uur voor de aanvang van de voorstelling.   Basisregels voor een veilige activiteit Tijdens het aanschuiven draag je een mondmasker. Na het scannen van je CST mag je dit ophouden, maar moet dit niet meer. Kom niet naar een voorstelling als je symptomen van Covid hebt. Ontsmet je handen bij het binnenkomen. Personeel en vrijwilligers dragen mondmaskers. De concertzaal en de foyer worden grondig geventileerd. Zorg in de lokalen voor voldoende luchtverversing via open deur en/of ramen.

Heb je nog vragen? Bel ons op 03 298 27 30 of stuur ons een mail. Wij helpen je graag verder. Samen maken we er nog een fijn najaar van!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *