CD&V Kapellen dankt zijn kiezers en kijkt uit naar de kracht van verandering bij het vormen van de nieuwe bestuursploeg.

De recente uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Kapellen was geen opsteker voor CD&V. De partij haalde 8,6% van de stemmen, goed voor 2 zetels in de gemeenteraad en gaat daarmee immers sterk achteruit t.o.v. 2006.

“We wensen al de kiezers te bedanken die zondag hun vertrouwen gaven aan CD&V in Kapellen. We hoopten dat we terug sterker op de radar van de Kapellenaren zouden staan en we hebben dat klaarblijkelijk fout ingeschat. Tegen de zwart-gele tsunami waren wij als lokale Kapelse afdeling niet opgewassen. De resultaten van anderen zijn beter en we feliciteren hen daarmee.
Maar meer nog dan dat: van harte proficiat aan al onze eigen kandidaten voor eenieders behaalde individuele resultaat in deze moeilijke omstandigheden. We hebben gevochten met alles wat we in huis hadden, op een kordate, inhoudsrijke en enthousiaste manier met een top-motivatie als drijvende kracht. Dit verlies komt daarom hard aan. We nemen deze nederlaag op maar zullen er niet in berusten. We zullen ons vanuit de oppositie immers scherp en constructief blijven inzetten voor Kapellen en voor àlle Kapellenaren.

We willen de nieuwe bestuursploeg alvast veel succes toewensen, in het belang van onze gemeente. We kijken ernaar uit om de kracht van verandering al onmiddellijk tot uiting te zien komen bij de vorming van het nieuwe lokale bestuursapparaat. We verwachten immers dat de nieuwe bestuursploeg ongetwijfeld een krachtig signaal zal willen geven bij de bepaling van het aantal schepenen en bestuursmandaten.”, aldus Sonja Janssens, lijsttrekker en voorzitter van CD&V in Kapellen:

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *