Carnavalsstoet te Kapellen

De carnavalsstoet van Karnavalsvereniging De Plakijzers trekt nu zondag, 26 februari, door de straten van Kapellen. Het parcours dat vorig jaar werd geïntroduceerd, blijft hetzelfde.

De stoet vertrekt om 14.11 uur op het Marktplein. Vervolgens gaat het via de Essenhoutstraat, de Albertdreef, de Hoevensebaan, de Kerkstraat, de Dorpsstraat, de Koerspleindreef, het Kardinaal Cardynplein, de Meidoornlaan, de Sparrenlaan, de Christiaan Pallemansstraat, de Hoevensebaan en de Essenhoutstraat terug naar het Marktplein.

Op de volledige omloop geldt zondag een parkeer- en stilstandverbod vanaf 10.00 uur. Vanaf dat tijdstip controleren de politiediensten het parcours en laten ze geparkeerde auto’s verwijderen, indien nodig met takelingen.
Tijdens de stoet is er hinder in de straten die op de omloop liggen. Er wordt getracht die hinder tot een minimum te beperken door de omleidingen aan te passen aan het vorderen van de stoet.
In de Streepstraat wordt het eenrichtingsverkeer tijdelijk opgeheven tussen de Biartlei en de Parijseweg. Ook in de Binnenweg wordt het eenrichtingsverkeer tijdelijk opgeheven. In de René De Pauwstraat, de Sevenhanslei en de Biartlei regelt de politie indien nodig tijdelijk het verkeer.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder