Brabantse Wallie Evenementendagen

Kinderspeelmiddag, 17 oktober, ’t Cromwiel in Steenbergen en – GPS Ontdekkingstocht, 21 oktober, Stayokay Bergen op Zoom

In de herfstvakantie zijn er leuke Brabantse Wallie activiteiten voor kinderen. Brabantse Wallie is de mascotte van de Brabantse Wal. Kinderen beleven samen met hem de leukste avonturen.
Woensdag 17 oktober van 10.00 – 17.00 uur is het Brabantse Wallie Kindermiddag in ’t Cromwiel in Steenbergen voor € 5,00 p.p. incl. een puntzak friet. Zondag 21 oktober is er een gratis GPS Ontdekkingstocht bij Stayokay Bergen op Zoom.

Kinderspeelmiddag
Op woensdag 17 oktober is van 10.00 – 17.00 uur de Brabantse Wallie kinderspeelmiddag in ’t Cromwiel in Steenbergen. Er zijn allerlei leuke attracties voor € 5,00 per kind, incl. een puntzak friet. De Brabantse Wallie stormbaan wordt om 14.00 uur onthuld. Daarna verteld Brabantse Wallie een mooi verhaal en vervolgens kunnen kinderen natuurknutselen met de mascotte van de Brabantse Wal.

GPS Ontdekkingstocht
Op zondag 21 oktober van 15.00 – 17.00 uur is de GPS ontdekkingstocht bij Stayokay Bergen op Zoom. Kinderen ontdekken dan met Brabantse Wallie de Brabantse Wal. Deelname en ranja is gratis.

Volg Brabantse Wallie op  www.vvvbrabantsewal.nl en op facebook!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *