Boerenmarkt Kapellen vierde 40 jaar bestaan met verschillende activiteiten

KAPELLEN – In ons magazine kon u al lezen over het 40-jarig bestaan van de Boerenmarkt aan het Starrenhof in Kapellen. Tijdens de maand april waren er een heleboel activiteiten om die verjaardag in de verf te zetten.

De hele maand hielden de marktkramers de ‘maand van de markt’-actie. Bij elke aankoop konden bezoekers hun contactgegevens achterlaten. Een onschuldige hand trok elke week enkele winnaars, die een zak met producten van elke marktkramer op de Boerenmarkt mee naar huis kregen.

Buiten die maandactie was er elke week wel iets speciaals te doen. De eerste week was er een boerderij op wielen, die op het grasveld naast de boerenmarkt stond. Bezoekers konden er boerderijdieren bekijken en aaien. 

De tweede week zorgden doedelzakspelers voor heel wat sfeer en de derde week kwam de politie langs als extra marktkramer. Bezoekers konden bij hen hun fietsen laten graveren. 

De laatste week was er een dierenwedstrijd en prijsuitreiking door burgemeester Dirk Van Mechelen (Open vld). Bij de deelnemers waren vooral veel honden, een pony en een haan. Twee honden kaapten het brons en het goud weg, de pony nam de zilveren medaille mee naar huis.

Om het einde van de feestmaand te vieren, werden nog enkele marktkramers speciaal in de bloemetjes gezet. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *