Best veel volk op kerstmarkt in Ekeren

Veel volk op de kerstmarkt in Ekeren

EKEREN – De Ekerse kerstmarkt in park Veltwijck trok op zaterdag 16 december behoorlijk veel bezoekers, ook met dank aan het droge en relatief milde weder.


Natuurlijk konden kinderen zich uitleven op de zweefmolen en zeker op de kunstijsbaan, een nieuwigheid in deze editie maar ook de vele kraampjes met eten en drinken konden rekenen op veel belangstellenden, hongerigen en dorstigen.

IJspret op de ijspiste


Het park en het kasteel waren origineel verlicht met onder meer metalen bloemen in de kasteelgracht. Ook de workshops konden heel wat aanwezigen boeien terwijl de vuurpotten zoals altijd heel wat bekijks hadden.

Muziek intermezzi met onder meer doedelzakspelers en een koor, zorgden voor sfeer tijdens het rond kuieren. Vanzelfsprekend was het afsluitende vuurspektakel opnieuw een topper waar honderden bezoekers zich verdrongen om van het gebodene te genieten.
Het district mag deze editie zeker als een van de meest geslaagde beschouwen en moet er de inspiratie in vinden om volgend jaar zo mogelijk nog beter te doen. (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *