Berre Van Deuren en Sophie De Roeck benoemd tot ere-schepen

ere-schepen Berre Van Deuren

ere-schepen Sophie de Roeck

CD&V Brasschaat is trots op zijn twee kersverse ere-schepenen. De gemeenteraad van Brasschaat benoemde voormalige CD&V-schepenen Berre Van Deuren en Sophie de Roeck unaniem tot ere-schepenen. 
Fractieleider Niels de Kort toont zich terecht trots. “Berre Van Deuren maakte maar liefst 24 jaar deel uit van de gemeenteraad, waarvan 12 jaar als schepen. Naast deze functie was hij ook voorzitter van de Gemeentelijke Sportraad. Momenteel is hij nog steeds actief als voorzitter van de vzw Toerisme Brasschaat. Hij lag aan de basis van het Brasschaatse Winterdorp, Fiesta Europa en de Spoorfietsen op een historische spoorlijn uit WOI. Recent zorgde hij nog voor de inrichting van Den Toren en zette hij zich in voor de herwaardering van stripfiguur Kari Lente.” 
“Sophie De Roeck maakte 12 jaar deel uit van de gemeenteraad. Zij was gedurende deze hele periode schepen. Onderwijs, burgerlijke stand en jeugd vielen onder haar bevoegdheid. Zo stond ze mee aan de wieg van het nieuwe GIBO Mariaburg. Ook de eerste stappen voor het scholenproject Kaart werden door Sophie gezet.”
Hun benoeming tot ere-schepen is een meer dan verdiende erkenning voor hun jarenlange inzet voor de gemeente!

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder