Bent Van Looy neemt je mee op een gezellige luistertocht


PUTTE – Op zoek naar origineel en coronaveilig gezinsentertainment? Dan moet je bij kwb Putte-Ertbrand, voor een winterse wandeling met luisterverhalen. Die werden speciaal voor kwb geschreven, en ingesproken door niemand minder dan muzikant Bent Van Looy.
Met de tocht probeert kwb Putte-Ertbrand haar leden en buurtbewoners naar buiten te lokken. “De wandeling is volledig op maat van gezinnen, zodat zij ondanks het stilvallen van het sociale en culturele leven toch nog een leuke familieactiviteit kunnen ondernemen”, vertelt Eddy Kockx van kwb Putte-Ertbrand.
“Er zijn twee verschillende verhalen. De min 10-jarigen worden getuige van examens in de heksenschool; voor de iets ouderen is er een iets spannender verhaal over kamperen in de bossen.” Elk verhaal wordt verteld in zeven hoofdstukken. Op een wandeling van maximaal vijf kilometer staan 7 borden met QR-codes. Scan je zo’n QR-code, dan hoor je Bent Van Looy. “En na elk hoofdstuk krijg je ook nog een leuke opdracht om uit te voeren onderweg naar het volgende bord. Voor de jongsten zijn die leuke doe- of verzinopdrachtjes zonder materiaal; de plus 10-jarigen proberen aan de hand van vragen over het verhaal een lettercombinatie samen te stellen.
“De activiteit is volledig coronaveilig”, benadrukt Eddy “Hiervoor vragen we echter ook de hulp van de deelnemers, door zich strikt aan hun eigen bubbel te houden.”
“Onze tocht loopt van 19/12/2020 tot en met 03/01/2021 , dus er is tijd genoeg!”
Griezeltocht van kwb Putte-Ertbrand van 19/12/2020 t.e.m. 03/01/2021. Vertrek aan de vijver van het Ravenhof. Vergeet je smartphone mét QR-app niet.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder