Benefiet voor Bring a smile in Hoevenen

benefiet bring a smile
Onder een dreigende lucht werd ’s morgens verzamelen geblazen om de Blokwegvelden om te toveren tot een mooie speeltuin voor lachende en spelende kinderen en de daarbij horende innerlijke versnaperingen voor de ouders.  Toen iets na 9 uur de hemelsluizen open gingen, zag het er in eerste instantie niet zo goed uit.  extra tenten werden aangerukt met man en macht werden er tenten geplaatst. Toen bijna alles recht stond, was het over. Er werd hard gewerkt om alles tijdig klaar te krijgen.  Tegen 14u was alles in orde, de paardenmolen, de springkastelen, de rekkertrampolines, het fietsparcours, de cavabar,de koersfietsen op rollen, de verschillende eet en drankstandjes marcheerden goed.  Het volk kwam in grote getale afgezakt naar de Blokwegvelden. Op het moment dat Guinelli aan zijn show ging beginnen gingen de hemelsluizen opnieuw even open.  Na het optreden werd er weer naar hartenlust gegrimeerd, gespeeld, prijzen afgehaald en genoot iedereen van het mooie feest.  Na het grote mooie namiddagfeest voor de kinderen was het ’s avonds de beurt aan de papa’s en de mama’s.  Eerst werd iedereen wakker geschud door Casserole Fermer, die mannen hebben er een serieuze lap op gegeven en in no time stond alles en iedereen in vuur en vlam.  Op de beats van Bar Miljaar, dansten de in grote getale opgekomen ouders tot een kot in de nacht!!
Het organiserend comité, Let’s Bike en MBT Westel, zag dat het goed was!  Als dit geen extra motivatie is voor de fietsers van de 24u van Westerlo, eind juni dan weet ik het niet meer.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder