Ben je een vrijwilliger? Laat je fotograferen!

De Europese Commissie riep 2011 uit als ‘Europees Jaar van het vrijwilligerswerk’. Ook de gemeente Kalmthout wil zijn vele vrijwilligers eens mooi in beeld brengen. Vrijwilligerswerk is een zeer voorname uiting van burgerparticipatie en democratie waarbij Europese waarden zoals solidariteit en non-discriminatie in de praktijk worden gebracht. Dit speelt een belangrijke rol in uiteenlopende sectoren zoals jeugd, cultuur, sport, ontwikkelingssamenwerking, milieu, sociale zorg,… Verder komt alle vrijwilligerswerk ook het samenhorigheidsgevoel ten goede.
Om de vele Kalmthoutse vrijwilligers te bedanken voor hun belangeloze inzet, stelt de gemeente een aparte uitgave samen die de talrijke onbaatzuchtige helpers in beeld brengt. Alle vrijwilligers, uit welke sector dan ook, worden daarom uitgenodigd op een fotoshoot, die in de Kalmthoutse bib (Kerkeneind 23) plaatsvindt.
De gemeentelijke fotograaf maakt er op woensdag 4 mei 2011 tussen 14u en 16u en op zaterdag 7 mei 2011 tussen 10u en 12u mooie portretten. Wie op deze momenten zelf niet kan, of iemand anders graag wil bedanken, mag ook zelf een portret van hoge resolutie met egale achtergrond mailen. Info: info@kalmthout.be, 03 620 22 16

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *