Ben Gagelmans neemt afscheid van gemeentepolitiek

WUUSTWEZEL – Gemeenteraadslid Ben Gagelmans heeft beslist om zijn politiek mandaat in de gemeenteraad niet langer op te nemen. Zijn ontslag zal bekrachtigd worden op de gemeenteraad van 31 mei 2021.

Ben Gagelmans werd tijdens de verkiezingen in 2018 verkozen als gemeenteraadslid voor oppositiepartij N-VA. Vanaf 2019 zetelt hij in de gemeenteraad van Wuustwezel.  
Na drie jaar als N-VA-gemeenteraadslid, levert hij zijn partijkaart in en stopt hij ook met de gemeentepolitiek. “Ik heb altijd goed en fijn samengewerkt met de N-VA-fractie”, zegt Gagelmans. “Maar ik kan de partijlijn van N-VA op nationaal niveau vaak niet meer verdedigen. Ook de verantwoordelijkheden van een gemeenteraadslid zijn niet meer te combineren met mijn privéleven: “Ik wil me in de toekomst terug meer focussen op het ondernemen en meer tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden.”

Voorzitter Koen Seutin reageert teleurgesteld, maar begripvol: “Ik wil Ben persoonlijk en in naam van het hele bestuur bedanken voor alles wat hij voor onze afdeling gedaan heeft. We wensen hem nog veel succes!”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *