Fietszoektocht De Vroente in het teken van de Blue Deal

Is Vlaanderen nu te nat of te droog?

Nu eens gaat het op het nieuws over overstromingen en zeespiegelstijging … en een tijdje later blijkt Vlaanderen te verdrogen en is er onvoldoende grondwater. Hoe komt dit? Zoek het zelf uit tijdens een leuke fietszoektocht in en rond de Kalmthoutse Heide.

Al fietsend leer je meer bij over de Blue Deal, het plan van de Vlaamse Overheid tegen waterschaarste. Er is een afwisselende tocht van 40km voor volwassenen en gezinnen met oudere kinderen. En verder een mooie kinderfietstocht van 27km lang of een ingekorte kinderfietstocht van 23 km.

Je geniet niet alleen van een leuke uitstap, je maakt ook kans op mooie prijzen. Wie weet fiets je met de hoofdprijs naar huis of heb je een waardebon op zak die je kan gebruiken bij de lokale winkels.

De formulieren zijn te verkrijgen vanaf 29 mei in De Vroente, Putsesteenweg 129 te Kalmthout en vanaf 1 juni in De Tasberg, Moerkantsebaan 50, te Essen. De fietszoektocht loopt dit jaar heel wat langer.

Als je wil winnen, lever je de ingevulde formulieren in voor 8 november 2021. We wensen jullie veel fiets- en zoekplezier!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder