Belgische rockgroep A Brand speelt in Essen

Een degelijk optreden binnen een straal van 5 km van de eigen woning… Het kan! Op zaterdag 22 december toveren de mensen van vzw Kobie GC zaal Rex in Essen om tot een muziektempel.

De heren van A Brand hebben in 10 jaar tijd, duidelijk hun stempel gedrukt. Met vier albums op hun actief (45 RPM, Hammerhead, Judas en Future You), een pak singles die het fantastisch deden op de radio (Beauty Booty Killerqueen, Time,…) en een live reputatie om u tegen te zeggen. Ze stonden in alle clubs, op alle grote Belgische festivals, en ook in het buitenland lieten ze zich niet onbetuigd.

Met GRAMMAR spelen ze één nummer… Maar dan wel eentje van exact een uur, een non-stop mash up, van songs uit hun vier albums. Over en door elkaar, in extended versions. A Brand staat voor energie, samenzang, vette riffs, rock die flirt met dance en vice versa.

Polaroid Fiction
Support act van dienst is de groep Polaroid Fiction. Nadat garagerockband Babybliss besloot er een punt achter te zetten, kozen Wouter, Lesley en Simon om verder te gaan met een compleet nieuw idee. Harde drums, luide bassen, snerpende gitaren, wrange melodieën, vreemde ritmes, maar toch melodieus en catchy.

Trek dus niet naar het Depot in Leuven of de Vooruit in Gent maar kom om 20.00 uur naar GC zaal Rex in Essen! Een kaartje kost 15 euro en is te verkrijgen aan de Vrijetijdsbalie, LDC ’t Gasthuis of VVV De Tasberg.

Meer info?
Vrijetijdsbalie 03 670 01 56 –   vrijtijd@essen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *