Beleef het mee: de dag van het nationaal park

Net zoals de andere Nationale Parken in Nederland, organiseert het grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide ‘De Dag van het Nationaal Park’.  
Laat u op zondag 27 mei 2012 verrassen met een wandeling in een nieuw deelgebied van het verruimde Grenspark: de Noordpolder in Ossendrecht.  Dit oude poldergebied ligt aan de voet van de Brabantse Wal – tegen de Schelde aan.  Om de verdroging van de kern van het Grenspark te verminderen, is het belangrijk dat het water in deze polder vastgehouden wordt.  Dit en veel meer interessante weetjes vertelt Fred Severin, gids van Nareka.  Nadien verwent één van de gastheren van het Grenspark, de Eetwinkel de Boerenmeisjes, u met pure smaakvolle lente-hapjes, bereid met lokale streekproducten.
Verzamelen aan de Eetwinkel de Boerenmeisjes, Dorpsstraat 41 te Woensdrecht.
Wandeling van 15u – 16u30
Afsluitend samenzijn om 16u30
Prijs: 15 euro (kinderen halve prijs)
Aanmelden: info@eetwinkeldeboerenmeisjes.nl
Info: Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide: mw. B. Van Eeckhoutte (+ 32 (0)3 667 64 98) – Eetwinkel de Boerenmeisjes: dhr. T. Slagboom (+ 31 (0) 6 30 73 57 43)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder