Behaagactie

In  het infoblad van de gemeente Kapellen stond een oproep om Kapellen groener te maken.  Aan zeer voordelige prijzen konden de Kapellenaren bomen en struiken kopen.  Vijfentachtig mensen schreven er voor in goed voor zo’n 350 stuks plantgoed.
Natuurpunt zorgde voor het samenstellen van de pakketten en samen met de mensen van het Kapelse containerpark werd het plantgoed verdeeld op zaterdagvoormiddag 26 november.  Op sommige momenten was het zelfs aanschuiven op het verdeelpunt.  Een eenzame fietser die plantgoed  besteld had kreeg die , om veiligheidsredenen, niet mee maar  kreeg de bestelling een uurtje later bij hem thuis afgeleverd per auto. Op het einde bleven 2 vergeten ( ? )pakketten liggen maar ook die zullen aan huis afgeleverd worden.  Sommige containerbezoekers vroegen ook om struiken en bomen, helaas er was geen overschot dus op tijd inschrijven is de boodschap.  Als al het plantgoed in de grond zal zitten zal Kapellen weer een stukje groener zijn.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder