20e editie van ATB-toertocht van WTC Woensdrecht

Hoogerheide –  Zondag 18 december organiseert wielertoerclub Woensdrecht voor de 20e maal een ATB-toertocht in de bossen van de gemeente Woensdrecht. Een leuk fietsevenement in dé wielergemeente van Nederland.

In 2009 en 2010 moest de vereniging vanwege hevige sneeuwval de tocht op de dag zelf afgelasten. Dit jaar hoopt de vereniging op normaal weer.
De deelnemende bikers die weer en wind in de zondagse ochtend trotseren worden tussen 08.00 en 10.30 uur verwacht op de Volksabdij aan de O.L.Vr ter Duinenlaan 199 te Ossendrecht.
Op zondag  18 december zijn er door de leden van de wielertoerclub 2 mooie routes uitgezet. Ook dit jaar weer met een bijna geheel vernieuwd parcours. De deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 25 of 45 km. De routes gaan voor 95% over onverharde paden die ruimschoots aanwezig zijn in de groene omgeving van de gemeente Woensdrecht.  Iedereen, of  je nu recreant, wedstrijdrijder bent, jong of oud, man of vrouw, kan deelnemen.
Halverwege de rit bestaat de mogelijkheid om de inwendige mens wat te laten bekomen en wordt een gratis drankje en een lekkere koek/reep verstrekt bij de bevoorrading.

Omdat de deelnemers en het materiaal tijdens zo’n tocht in de bossen en velden best vuil kunnen worden bestaat na afloop de mogelijkheid om te douchen en de fiets laten te reinigen op een speciaal ingerichte fietsen-afspuitplaats. De inschrijfkosten bedragen
€ 4,00  inclusief een gratis lot voor een loterij met waardevolle prijzen. Inschrijven op de dag zelf vanaf 08.00 uur in het restaurant van de Volksabdij.

Voor verdere informatie: Bestuur WTC Woensdrecht (0164) 660534

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *