Bedrijvenpark Abtsdreef kondigt start van tweede fase aan voor uitbreiding van moderne KMO-units in Stabroek

STABROEK – Bedrijvenpark Abtsdreef is verheugd de aanvang van de tweede fase van hun uitbreidingsproject aan te kondigen. Na het succes van de eerste fase zullen binnenkort twee extra bedrijfsverzamelgebouwen verrijzen, met in totaal 33 moderne bedrijfsunits. Deze units variëren in grootte van 144 m² tot 398 m² en bieden de mogelijkheid om naar wens samengevoegd te worden tot de ideale oppervlakte.

Gelegen op een uitstekende locatie nabij de Haven van Antwerpen op slechts 5 minuten van de op- en afrit van de A12, biedt Bedrijvenpark Abtsdreef eigentijdse nieuwbouw KMO units die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit, en de flexibiliteit van de werkruimtes maakt Bedrijvenpark Abtsdreef de ideale locatie voor ondernemers die waarde hechten aan een vlotte verbinding met belangrijke transportroutes.

Martens constructies uit Hoogstraten is de hoofdaannemer van het project. In augustus worden de afbraakwerken aangevat. In de zomer van 2024 zullen de eerste ondernemers hun intrek kunnen nemen.

De eerste 12 van de 33 units zijn reeds mondeling toegezegd. Geïnteresseerde partijen worden aangemoedigd om contact op te nemen voor meer informatie. Plannen zijn te downloaden via www.jeni.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *