Basisschool Irishof viert carnaval over de hele wereld!

irishof-1

Afbeelding 1 van 4

Zaterdag 26 februari was het carnavalbal voor de kleuters en leerlingen van Basisschool Irishof. Daar stonden 4 stewardessen van Irishof Airways klaar om met alle kleurig uitgedoste kinderen een fantatsische reis rond de wereld te maken.
Samen trokken ze per vliegtuig en boot naar alle continenten om er te dansen. Er werd zelfs gezwommen naar de pinguins. Zo maakten we kennis met alle muzieksoorten over de wereld en werd er afgesloten met een landing terug in Kapellen en afgesloten met het lied ‘Antwerpen’ van de muziekgroep ‘The Remedy’ van meester Steven. Alle juffen en meesters zorgden voor een spetterend feest voor groot en klein, jong en oud. Het oudercomité zorgde voor prijzen voor de kleuters en leerlingen die knap verkleed waren en er was een tombola met een reuzegrote prijzentafel. Het carnavalbal was weer een heus succes… Hop naar volgend jaar!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder