Auto getakeld wegens 9 172 euro aan achterstallige boetes


Regio Noord – Het wijkteam van Ekeren, de verkeerspolitie en de douane stelden dinsdag 11 oktober een controlepost op ter hoogte van de Ferdinand Verbieststraat. Collega’s in het dispositief en de ploegen in de omgeving loodsten 35 voertuigen binnen voor controle.
Er zijn twee processenverbaal opgesteld wegens zwartwerk. Een bestuurder reed onder invloed van drugs en zag zijn rijbewijs meteen voor 15 dagen ingetrokken worden. De politie stelde ook nog 18 processen-verbaal op voor verschillende inbreuken. Een bestuurder zag zijn auto getakeld worden omwille van een
achterstand van penale boetes voor 9 172,53 euro.
Een andere bestuurder zijn wagen is getakeld omwille van een ontbrekende verzekering. Ook de douane heeft geïnd omwille van achterstallige boetes en voor het rijden met rode diesel. 17 voertuigen zijn op de weegbrug gezet waarvan er twee overladen waren. De bestuurders kregen een boete van respectievelijk 400 en 1 400 euro. Er zijn ook twee bestuurders beboet omdat ze rond reden zonder een vervoersvergunning. Dat kostte 990 en 1 500 euro.

Bron: Politiezone Antwerpen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder