Armonea Day 2024: Samen zingen voor het goede doel in residentie Lindenhof

KAPELLEN – Residentie Lindenhof, Zilverlindendreef 21, te Kapellen nodigt iedereen uit voor een feest van samenhorigheid tijdens Armonea Day 2024 op 23 maart. Onder het motto “Kom en zing met ons mee” openen al de huizen van Armonea hun deuren en zal er tussen 15.00 tot 16.00 uur overal gezongen worden.

Op zaterdag 23 maart gooit Residentie Lindenhof haar deuren open en kan je een bezoek brengen aan een assistentiewoning, of een spelletje spelen op de Vlaamse kermis. Een gratis goodiebag of gadget staat voor je klaar, je kan een lekkere pannenkoek of hotdog eten bij ons en om 15u houden we ons eigen schlagerfestival 😉

Het hoogtepunt van de dag is om 15 uur want dan wordt gezamenlijk het exclusieve Armonea lied, een speciale versie van “Sweet Caroline”, ingezongen door onze medewerkers en bewoners. Daarnaast hebben alle huizen hun favoriete lied gedeeld, resulterend in een unieke Armoneaplaylist die op de dag zelf via YouTube kan worden afgespeeld, met persoonlijke aankondigingen door bewoners en medewerkers.


Bezoekers kunnen het programma van huis Residentie Lindenhof bekijken op www.armoneaday.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *