Armand en Mariette vijftig jaar een paarHOEVENEN – Op 13 mei was het vijftig jaar geleden dat Armand Joosens en Mariette Verbeke elkaar het jawoord gaven te Stabroek, sinds 1964 wonen zij in de Kerkstraat te Hoevenen. Armand werd geboren te Kapellen op 6 februari 1938 maar woonde daarna met zijn ouders te Heide – Kalmthout.  Mariette zag het levenslicht in Lanklaar (Limburg) op  1 maart 1937 maar in 1948 verhuisde ze met haar familie naar Stabroek.
Armand verdiende de kost gedurende twaalf jaar bij Bell, daarna werkte hij zesentwintig jaar lang bij B.A.S.F.  Vóór ze trouwden was Mariette gedurende vijf jaar dienstmeisje bij de ouders van Hugo Schiltz .  Na haar huwelijk was ze gewoon huisvrouw.  Het huwelijk van de jubilarissen werd gezegend met twee dochters die op hun beurt trouwden en hun ouders drie kleinkinderen bezorgden en ook al één achterkleinzoontje.
De jubilarissen gaan hun huwelijksverjaardag met familie en vrienden vieren in “ Villa Stabroek” in het Laageind.  Wij voegen onze gelukwensen bij de vele die ze bij deze gelegenheid zullen ontvangen en hopen voor hen op nog vele gelukkige jaren in goede gezondheid.       L.V.R.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *