Aperitiefconcert met Murphy Munro bij Kas


Murphy Munro is het alter ego van singer/songwriter Nick Martinet. Nick groeide op met muziek. Hij verteerde als kind reeds gretig de muzikale kennis en voorkeuren van z’n ouders. Later kreeg hij de kans om aan de muziekacademie van Lier opleidingen jazz en lichte muziek te volgen in gitaar en bas bij topmuzikanten.
Solo, of samen met z’n band schetst Murphy Munro verhalen over alledaagse gebeurtenissen in het leven van gewone mensen. Voor zijn concert in KAS brengt Murphy Munro een afgewerkt verhaal, woord en muziek, soms zelfs a-capella zang wat voor een extra dimensie zorgt. Samen met producer Joes Brands (bekend van werk voor ondermeer Admiral Freebee, Fixkes, Marco Z) nam Murphy in de Sputnik Studio een debuutsingle, “Yours” op, die in februari op de markt komt. “Een poppy-akoestische oorworm die meteen het lentegevoel met zich meebrengt,” aldus Murphy. Een première voor KAS!
Het aperitiefconcert gaat door op zondag 5 februari 2017 om11.00 u (deuren 10.30 u) in de  Kapel van de Heuvels, Waterstraat 30, Kapellen
Gratis inkom  (vrije bijdrage voor de muzikanten)
www.kasattenhoven.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *