Antwerps Havenbedrijf beste werkgever

Het Antwerps Havenbedrijf is, na een onafhankelijk onderzoek door het CRF Institute, uitgeroepen tot Top Employer België 2011.
Dat keurmerk wordt alleen uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan een strenge toetsing. Het Havenbedrijf is een van de 43 organisaties die dit jaar zijn gecertificeerd. Het biedt jong talent uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden en bouwt aan een sterke bedrijfscultuur. Daarmee zorgt dit bedrijf zeer goed voor zijn medewerkers.
Ook het natuurlijke verloop zorgt voor doorgroeimogelijkheden. ‘Nog meer dan vroeger stimuleren we interne doorgroei en zetten we de promotiekansen in de kijker’, zegt personeelsdirecteur Pascale Van Hoecke. ‘Waar we vroeger sterk gelinkt waren aan diplomavereisten, leggen we nu veel meer de nadruk op competenties. Dat betekent dat ook medewerkers zonder een specifiek basisdiploma, maar die wel over de nodige vaardigheden beschikken, mogen deelnemen aan bevorderingsexamens’
Het Havenbedrijf heeft in 2011 opnieuw een honderdtal vacatures voor zeer uiteenlopende profielen.
Info: www.havenvanantwerpen.be. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder