Antwerp Dealership – VK Geel-Zwart 89 5-0

2/01/2011 –  Een zware nederlaag van GZ89 dat niets kon inbrengen tegen dit sterk geheel. Ook in de heen wedstrijd was deze ploeg een maat te sterk.  Jammer dat de wedstrijd catastrofaal begon omdat in de eerste acht minuten  niet minder dan 2 doelpunten  vielen. Net zoals tegen de Withoef leek het of GZ89 besefte niet dat de wedstrijd al begonnen was. Ook deze keer herpakte ze zich zodat Ant. Dealership in de 1ste helft niet meer kon scoren. In de 2de helft kwam dan de 3de goal zeer onverwachts en dit zeker voor de keeper. Een schot uit het niets verraste de keeper zodat deze totaal mistastte. Een foutje in verdedigend opzicht lag aan de basis van het 4de doelpunt. Mits doeltreffend en met vertrouwen verdedigen had dit doelpunt kunnen verhinderen.  Te simpel een mannetje kunnen pakken en dan de bal terugleggen resulteerde in een zeer makkelijk te scoren doelpunt. Na een kwartier spelen stond de einduitslag vast. Een ingestudeerd nummertje op een vrije schop met een pas over de grond met een schot tot gevolg zette de 5-0 op het bord. Niet dat GZ89 zo slecht was, ook zij zette op gepaste tijden mooie aanvallen op maar verder dan dreigen kwam het niet. Toch zat de kans erin om bij een 2-0 achterstand de aansluitingsgoal te scoren maar de bal kon niet goed geraakt worden. Het resterende half uur bestond uit controlevoetbal van de thuisploeg zodat er niet veel spectaculairs meer te zien was.