Angelnight op 16 september bij Kas


Met Barbara Dex, Smeulders & Smeulders en vaste waarde Have Some Jazzfun zijn de KAS-programmatoren erin geslaagd een mooie affiche samen te stellen voor het jaarlijkse eerbetoon aan jazz-zangeres Angela Baekelmans.
Angelnight vindt plaats op zaterdag 16 september in de kapel Heuvels, Waterstraat te Kapellen.  Have Some Jazzfun is en groep met als doel, via socio-culturele evenementen, de muziek in het algemeen en de jazzmuziek in het bijzonder uit te dragen.
Smeulders & Smeulders zijn klassiek geschoolde muzikanten, instrumentalisten, componisten die een grote passie voor klankkleuren delen en elkaar graag muzikaal aftasten.  De Kempense zangers Barbara Dex staat ondertussen al 17 jaar op de Vlaamse podia. Barbara Dex voelt zich overal thuis, dus ook op het KAS-podium. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van een klein of groot orkest, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging.
Zaterdag 16 september vanaf 18.30 u (deuren 17.45 u) – Inkom: 21 € – voorverkoop (eindigt één uur voor aanvang): 19 € KAS:Kapel van de Heuvels, Waterstraat 30, Kapellen. – www.kasattenhoven.be – info@kasattenhoven.be – + 32 0495 28 10 08
Het concert wordt ondersteund door de cultuurdienst van de Provincie Antwerpen.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *