Aertssen Groep maakt grootste zandsculptuur ooit in de wereld!


Op 29 april 2017 werd tijdens de familiedag van de Aertssen Groep het grootste zandsculptuur ter wereld ooit onthult en dit in Het Zwin. Het kunstwerk is meer dan  40 m x 40 m x 3 m!
De tekst van dit uniek kunstwerk is ingelegd met mosselschelpen. Het zeer uitzonderlijke werk zal te zien zijn in Knokke, tot oplevering van de werken (binnen 2 jaar). Men zal dus tussendoor, naargelang de weersomstandigheden,  het werk terug aanpassen.
Dit kunstwerk is vervaardigd door het team van  professionele kraantechniekers en ingenieurs van de groep Aertssen, onder de leiding van kunstenaar Frank De Conynck.
De Aertssen groep is een familiebedrijf uit Stabroek dat actief is in de aannemerij (grondverzet, sloop- en sanering, infrastructuurwerken). Daarnaast bezit de groep een mobiele kraanafdeling en verzorgt het uitzonderlijk transport en logistiek. De Groep is actief in Europa en het Midden-Oosten en draait een omzet van ongeveer 230 miljoen euro. Meer info op www.aertssen.be.
Het werk zal dienen als  drager van de bedrijfsfilm, die de komende jaren over heel de wereld als promotie zal vertoond worden . De film is een realisatie van “Concept to screen”.
foto: Frank De Conynck

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder