AC Break runs for DIGISTAP vzw.

ac break


Een maand geleden in Valencia nog een recordafvaardiging voor de Marathon van Valencia. Afgelopen zaterdag hebben een 10-tal joggers van de AC-Break afdeling Ekeren met een warm hart gelopen voor het goede doel tijdens Music For Live. Tientallen sponsoren spraken de joggers aan.
Zij namen deel aan de natuurloop van Lier op 19 december ’15 en brachten zo meer dan 1.500,- euro samen voor DIGISTAP vzw. Hierdoor kan DIGISTAP vzw een 6-talt tablets aanschaffen om volwassen personen met een mentale beperking digitaal weerbaarder en mediawijs te maken. Heb je interesse in hun werking neem dan een kijkje op www.digistap.be.
 
DIGISTAP
DIGISTAP vzw zet zich in om mensen met een licht mentale beperking actief te laten deelnemen aan de digitale maatschappij. We willen deze mensen niet enkel basisvaardigheden bijbrengen maar ook weerbaar maken op het web. We geloven erin dat ze zo, op een geïnformeerde wijze, sterker en kritischer in de samenleving kunnen bewegen. Dit doen we door cursussen te organiseren op maat van deze mensen. Op andere plaatsen vallen ze steevast uit de boot doordat de cursus niet op een aangepast niveau wordt gegeven. We hebben nood aan vormingsmateriaal voor onze mobiele computerklas. Meer info over ons www.digistap.be

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder