A12 tijdens het weekend afgesloten

Omwille van werken wordt de A12 tijdens het weekend afgesloten. Dat gebeurt als volgt:
De werken worden tijdens het weekend uitgevoerd om de hinder voor de weggebruiker tot een minimum te beperken.  Tijdens het weekend zal er hinder zijn voor verkeer richting Antwerpen. Er volgt nog een tweede weekend, waarin de werken worden afgewerkt. Welk weekend dat zal zijn is afhankelijk van de weersomstandigheden. Tussen beide weekends in geldt er op de A12 tussen Antwerpen-Haven en Ekeren een snelheidsbeperking van 70 km/u. In september werd datzelfde stuk van de A12 aangepakt in de richting van Nederland.

Verkeerssituatie

Weekend 1: van vrijdag 12 oktober, 20u tot maandag 15 oktober, 5u: De A12 richting Antwerpen is afgesloten tussen knooppunt Antwerpen-Haven en Ekeren richting Antwerpen. Ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-Haven is de arm van de R2 naar de A12 Antwerpen afgesloten. De oprit Stabroek, de oprit t.h.v. Amoras en de oprit Leugenberg van de A12 richting Antwerpen worden eveneens afgesloten. Het verkeer wordt via R2, uitrit [13] Kanaaldok B1/B2 en de Noorderlaan naar oprit [16] Ekeren omgeleid.

WEEK: van maandag 15 oktober, 5u tot de hervatting van de werken in weekend 2: Er zijn geen rijstroken afgesloten. Het verkeer richting Antwerpen moet echter plaatselijk over een onderlaag rijden. Er geldt daarom in deze zone een snelheidsbeperking van 70 km/u. Dit kan voor vertragingen zorgen.

De planning van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.

Verkeer dat tijdens weekends vanuit Nederland richting Antwerpen rijdt wordt aangeraden de E19 te gebruiken.DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *