A12 ter hoogte van Ekeren één nacht afgesloten richting Antwerpen

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 februari voert het agentschap Wegen en Verkeer, werken uit op de A12 richting Antwerpen ter hoogte van het complex 16 Ekeren. De A12 richting Antwerpen wordt dan volledig afgesloten tussen 20u ’s avonds en 10u ’s ochtends.

-Het verkeer moet verplicht de snelweg verlaten via de afrit Ekeren, een terugkeerbeweging (U-bocht) maken op de Noorderlaan en vervolgens de oprit Ekeren nemen om zo de snelweg weer op te rijden.
-Om het extra verkeer op de Noorderlaan in goede banen te leiden, wordt een omleiding ingesteld voor het verkeer op de Noorderlaan komende van de wijk Luchtbal richting de haven via de Korte Wielenstraat en Vossenschijnstraat.
-Ook het verkeer komende van de Ekersesteenweg (N114) dat niet de oprit A12 wil nemen en richting haven moet, wordt verplicht om links af te slaan en deze omleiding naar de Noorderlaan te volgen. 

Zaterdagochtend vanaf 10u gaat de A12 richting Antwerpen terug open en vervalt de omleiding. Het verkeer moet dan ter hoogte van de werfzone tijdelijk wel nog over één rijstrook passeren in plaats van twee. In de loop van zaterdagmiddag worden beide rijstroken opnieuw vrijgegeven.
 
Voor het verkeer op de A12 richting Nederland is er geen hinder.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder