A capella ensemble “Misst” in Villa ter Molen

STABROEK – In afwachting van de herstart van het concertseizoen in september, met twee kleppers van evenementen, wil het KAS-team alvast even de spieren losgooien.

In samenwerking met het team van het Woon- en Zorghuis Villa ter Molen en Woon- en Zorgcentrum Aalmoezenier Cuypers met de steun van het fonds “Verbeelding Werkt” van de Vlaamse regering vindt op 25 juli  om 15u een matineevoorstelling plaats met het ensemble MISST.eu.

Het concert is een mooie voorbereiding en een mooie oefening om in de sfeer te komen voor het najaar.

MISST.euBegin zomer 2016 kwamen 5 zangers bijeen om a capella te zingen. Zo werd MISST geboren: 4 Misses en 1 MISSTer die ietwat vergeten folksongs zingen van over de hele wereld. Je moet hen vergelijken met een mooie fles ‘Brut Champagne’: sprankelend, eerlijk, zinnenprikkelend, natuurlijk en exquise.
Tijdens het optreden op het ‘Busker Festival’ in Ferrara (Italië) dat Vlaanderen vertegenwoordigt, groeide een nieuw idee… Een project dat focust op Europese dialecten, waarin we trouw blijven aan onze vocale, harmonische roots, maar ook enkele muzikanten inbrengen om een contrast tussen het traditionele en het moderne, om te bewijzen dat die tradities niet achterhaald zijn.
MISST : met Elly Aerden : zang, Jan Van Rossem : zang & gitaar, Liesbet Van Reeth : zang, Linde Van Puyenbroeck : zang en Eva Moens : zang

Het optreden vind plaats op de parking van Villa Ter Molen, Dorpsstraat 65A, Stabroek. Gratis toegang.

foto: Kas – rr

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder