8ste KAPE-JOGGING in Kapellen

Op zaterdag 13 oktober staat – in samenwerking met de Gemeentelijke Sportdienst van Kapellen en na de gemeentelijke scholencross – de “8ste KAPE-JOGGING” op het programma. Start en aankomst zijn voorzien in het gemeentepark te Kapellen en er is keuze uit twee afstanden : 5,5 km en 10 km.

De start wordt gegeven om 16.30 uur op de atletiekpiste in het Gemeentepark. Het parcours loopt via Sevenhanslei, Streepstraat, Parijse Weg, Bonapartelaan, Kapelsestraat en over het bosrijke domein van het Heidehof en Irishof (Koninklijk Atheneum Kapellen) terug naar de Streepstraat. Via de Parkweg bereikt men dan de aankomst op de atletiekpiste. De deelnemers aan de 5,5 km leggen dit parcours 1 keer af, de deelnemers aan de 10 km doen dit 2 keer.
Van alle deelnemers worden de tijden elektronisch opgenomen. De kleedkamers met douches staan uiteraard ter beschikking. Uitslagen worden gepubliceerd op de website van de organiserende club KAPE.
De deelnameprijs bedraagt 2 Euro. Voor de eerste drie (zowel in de 5 km als de 10 km, zowel bij de dames als bij de heren) is er een aankoopbon te verdienen voor sportmateriaal, geschonken door de sponsor van KAPE : Shop2Run uit Ekeren-Donk. Deze bedragen respectievelijk 25 € voor de winnaar, 15 € voor de 2de en 10 € voor de 3de. Alle deelnemers ontvangen bovendien een aandenken van de Gemeentelijke Sportdienst.
Inschrijvingen kunnen ter plaatse gebeuren vanaf 15.30 uur. Maar om de drukte aan de inschrijvingstafel te ontlopen, kan je ook vooraf on-line inschrijven via de KAPE-website www.ackape.be. Dan hoef je ter plekke enkel nog te betalen én je wedstrijdnummer op te halen.

Inlichtingen over deze “8ste KAPE-JOGGING” zijn te verkrijgen bij :
– de Gemeentelijke Sportdienst Kapellen – tel. 03.660.67.60
– het secretariaat van KAPE – mail : kape@val.be of tel. 03.664.74.60

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.