Weer geen goede dag van VK Geel/Zwart 89 tegen De Kauwe

4e wedstrijd van het seizoen, en ondanks enkele gekwetste, zieke, geschorste  of verontschuldigde spelers, toch nog 13 man op het wedstrijdblad. En weer zou het de dag niet worden van de thuisploeg. Want reeds na 3’ miste de bezoekers al een grote kans op de openingstreffer. Eerst onze keeper en dan de paal voorkwamen een vroege achterstand voor Geel Zwart. En toch leek het eerst mee te gaan vallen voor de thuisploeg, want in de 4e’ kwamen zij op voorsprong. Een prachtig opgezette aanval over de ganse breedte van het veld belande uiteindelijk in de voeten van Alex Maher, die de keeper met een overhoeks schot geen kans liet, en zo de score opende. Maar vanaf toen was het al De Kauwe wat de klok sloeg. Aanval na aanval werd er opgezet, en na 11’ werden zij ervoor beloond. Na een center werd er dan toch een vrije man gevonden die met de kop de score weer gelijk kon zetten. Ook daarna bleven de bezoekers baas, maar stond onze verdediging pal, zodat 1 / 1 ook de ruststand bleef.
De 2e helft begon precies hetzelfde als de 1e, met een kans voor De Kauwe, waarbij de bal nu tot 2maal toe op de paal belande alvorens ontzet te worden. En ook nu viel er in de 4e’ een doelpunt. Na slecht wegkoppen kwam de bal in de voeten van De Kauwe, waarna zij doorgingen op snelheid en de 1 / 2 naast onze keeper binnen schoten. Daarna probeerde de thuisploeg op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar dat leverde geen echte kansen op. Het waren zelfs de bezoekers die er nog in slaagde om de score nog op te drijven. 1 / 3 werd zo de eindstand, na een niet al te sterke wedstrijd van Geel Zwart. Hopelijk komt er snel een ommekeer, zodat er toch enkele punten behaald kunnen worden. Misschien volgende week, wanneer Centrum op bezoek komt op de Ponderosa. Aftrap aldaar om 15u00. Tot dan!
Geel Zwart: Heyman Dave/ Van Der Vorst Dave/ Joossens Michaël/ Van Bouwel Glen/ Robion Sam(41’Janssens Sven)/ Braspennincx Jurgen/ Sarra Ribo Tom/ Claessens Wim/ Duval Dave/ De Smet Mattia/ Maher Alex(36’Srdic Micky).

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *