Stabroekse goochelaar in halve finale VTM's Belgium's got talent


De Stabroekse goochelaar Gunther Guinée, beter gekend als Guinelli is door de jury van Belgium’s Got Talent geselecteerd als 1 van de 32 halve finalisten van de meer dan 1000 deelnemers. Bijgevolg moet hij een nieuwe act brengen in één van de live-shows om te proberen een plaats te bemachtigen in de finale op 2 november.

“Tijdens de auditie heb ik gekozen voor gekend en geroutineerd materiaal, maar het was niet eenvoudig om een bestaande act in twee minuten te proppen. Vandaar dat ik nu de zaak heb omgedraaid en dat onze oudste dochter Selena en ik samen een compleet nieuwe act zullen brengen, speciaal ontwikkeld vóór dit programma’, vertelt hij. ‘Rob Vanoudenhove ziet graag iets ‘waar nen hoek af is‘… wel… hier zitten geen hoeken meer aan.”

Er zijn in totaal 4 live-shows om de uiteindelijke 8 finalisten voor de grote finale op 2 november te bepalen. De live-show met Guinelli is op vrijdagavond 19 oktober  en dan kan er ook via SMS en digitaal gestemd worden.

Je kan de live-show bijwonen in de Alfacam studio’s te Lint. Reserveren via VTM-website. De kostprijs van de kaarten bedraagt 15 €.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *