Mountainbikers enthousiast over beklimming Hooge Maey

hoogemaey 1
[Not a valid template]
Zondag 2 oktober konden mountainbikers ter gelegenheid van de Open Bedrijven Dag het stort van de Hooge Maey opfietsen. Geen beklimming tussen rottend huisvuil of oude verroestte fietsen, maar een mooie beklimming op sintelpaden als was het een groene Alpenweide.
Het was druk tussen 8 en 9 uur in de Sportduif te Berendrecht, alwaar men zich moest melden om de doortocht op de Hooge Maey te kunnen maken. Een kleine duizend mountainbikers konden de tocht aanvatten en waren bij aankomst enthousiast en drongen aan op een tweede uitgave volgend jaar. “Die kans zit er wel in” – aldus Ben Simons, bezieler van dit mooi initiatief. “Nu was de tijd kort, maar er zitten nog meer mogelijkheden in dat gebied om er een mooie tocht van te maken, we zien wel wat volgend jaar ons kan brengen”.
Wie weet groeit hier een mooie mountainbikeklassieker uit die zowel het havengebied als de mooie bossen rondom Stabroek kan combineren.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder