500ste N-VA lidkaart uitgereikt in Brasschaat

Kopstuk Jan Jambon heeft in Brasschaat de 500ste lidkaart van het plaatselijke N-VA uitgereikt aan Frank Poelmans (52) uit de Kenislei. Frank was jarenlang postbode in Brasschaat waarvan 15 jaar met een vaste ronde op de Kaart en 7 jaar in Maria-ter-Heide. Momenteel staat Frank in voor de kwaliteitscontrole bij Bpost. Hij was ook bij alle Brasschaatse voetbalploegen actief als speler of trainen. ,,Ik heb altijd interesse gehad voor de politiek. Vooral nadat de Vlamingen zich, na de federale verkiezingen, lieten rollen woelde ik me aangetrokken tot de N-VA. Het is de eerste maal in mijn leven dat ik een partijkaart op zak heb. Die wil ik gebruiken om geïnformeerd te worden over het reilen en zeilen van zowel de nationale als de gemeentelijke politiek’’. Een politiek mandaat ambiëren is zeker niet de bedoeling van Frank. Brasschaat telt ongeveer 37.000 inwoners.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *