4 jongeren organiseren DJ stream in binnenspeeltuin Den Deugeniet

Vier jonge dj’s genaamd: Senne Van Heffen (Senator), Tom Van Tricht (Will Omit), Thibaut Willemstein (Tsemo) en Yaro De Schrijver (Forrex) organiseerden een grote DJ stream in binnenspeeltuin Den Deugeniet in Ekeren. Na heel de quarantaine nergens op het podium te kunnen staan namen we zelf initiatief om iets te doen zodat we terug als dj’s in de schijnwerper konden staan. Nadat Senne al eerder een live set opnam in de koffer van de auto van zijn ouders, kwam Yaro met het idee om het grootser aan te pakken en het te vragen bij de mensen van Den Deugeniet. Na enkele mailtjes over en weer, vonden de mensen van de binnenspeeltuin het een heel leuk idee en gaven ons toestemming onze sets op te nemen voor de speeltuin terug de deuren opende. Senne en Yaro beslisten dan ook Tom mee te vragen, omdat hij niet alleen DJ is maar ook videograaf. Ze vroeger dan ook nog Thibaut mee, die nog voor extra materiaal zorgde. Ons doel was vooral om op een creatieve manier te laten zien dat de epidemie ons niet tegenhoud en wij nog steeds in staat zijn om een feestje te bouwen, al dan niet op een andere maar ook spectaculaire manier!

We zijn ook zeker van plan om dit vaker te doen, dus als u een toffe locatie heeft waar wij een DJ set mogen opnemen laat het ons dan zeker weten! Je kan alle livesets bekijken via deze link: https://linktr.ee/livesets

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder