37ste Kerststallententoonstelling Brasschaat-Driehoek

BRASSCHAAT – Van vrijdag 16 december tot zondag 18 december 2022 organiseert vzw Kerstcomité Brasschaat weer een Kerststallententoonstelling. Na 2 coronajaren kunnen we eindelijk voor de 37ste keer terug onze pareltjes van kerststallen aan het grote publiek tonen.

We hebben in Vlaanderen een grote volkse cultuurtraditie in verband met het Kerstgebeuren. In samenwerking met de Federatie van Vlaamse Kerststallenvrienden willen we dit jaar al onze Vlaamse Kerststallenbouwers en verzamelaars in het daglicht stellen. Er zijn enkele unieke stukken te bewonderen.

In het portaal van de kerk is er tijdens de openingsuren van de tentoonstelling ons Kerstcafé open, waar je terecht kan om iets te drinken. Daar is tevens een kleine overzichtstentoonstelling van onze bijna 40-jarige werking.

Zaterdag 17 december 2022 is er om 14 uur een optreden met orgel en fluit van de Gemeentelijke academie voor muziek en woord Marcel Van Heuven uit Brasschaat. De harpklas van de academie houdt op zondag 18/12/2022 een optreden om 11 uur en één om 13 uur.

Meer informatie kan je steeds vinden op www.kerstopdendriehoek.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *