35 zwemmers wagen zich aan spectaculaire stormbaan voor Zilveren Zwembadslets 

KAPELLEN – Woensdag 24 januari vond in het zwembad van Kapellen de hevige strijd plaats voor de felbegeerde “Zilveren Zwembadslets”. 35 kinderen tussen de 6-12 jaar moesten om ter snelste over de stormbaan op het zwembad lopen. Elke winnaar, over drie leeftijdscategorieën, kreeg de“Zilveren Zwembadslets” en alle deelnemers kregen achteraf nog een gratis drinkenbus van de gemeente.

De gemeente Kapellen was dit jaar toe aan de vijfde editie van “De Zilveren Zwembadslets” en haalde de mosterd bij de uitreiking van de “Gouden Schoen” in het voetbal. “35 zwemmers moeten in volle snelheid de stormbaan op het zwembad overlopen en diegene met de snelste tijd wint”, zegt Anja Walravens van de sportdienst. “Het is een ludieke, recreatieve wedstrijd. Puur voor de fun! En op een stormbaan kan alles gebeuren, dus het is ook niet altijd de beste zwemmer die wint.”

De 35 kinderen werden in drie leeftijdscategorieën verdeeld: het eerste & tweede leerjaar, derde & vierde leerjaar en het vijfde & zesde leerjaar. Elke winnaar kreeg dus een Zilveren Zwembadslets mee naar huis. De winnaar uit de laatste categorie, Ian Thans, vierde die dag zelfs zijn verjaardag. Een fijn cadeau, dus. Voor de top drie was er een medaille en alle kandidaten kregen nog een drinkenbus als verrassing. Schepen Frederic van Haaren en Luc Janssens deelden de prijzen uit.

Top drie 1e & 2e leerjaar:

  1. Simon Borgs
  2. Daan Janssens
  3. Lars Sledsens

Top drie 3e & 4e leerjaar:

  1. Roos Cauwelaers
  2. Saar Vandeven
  3. Femke Marginet

Top drie 5e en 6e leerjaar:

  1. Ian Thans
  2. Aline Goovaerts
  3. Zen Ugo Van Landeghem

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder