34ste Groepstentoonstelling van beeldende kunst in Ravenhof

groepstentoonstelling
Het kasteel Ravenhof aan de Belgisch – Nederlandse grens is voor de 34ste keer Het Huis voor Beeldende Kunst in groot Antwerpen. In dit prachtig gebouw, in een mooie en inspirerende omgeving verblijven gedurende 4 dagen de fantastische kunstwerken van meer dan 50 exposanten.
Het opzet is altijd geweest om ‘plaatselijke’ kunstenaars eens per jaar het plateau van het kasteel Ravenhof aan te bieden. ‘Plaatselijk’ is al lang een relatief begrip als je bedenkt dat de deelnemers al jaren van heinde en verre, zelfs van over de grens, komen om hun topwerken aan het publiek voor te stellen.
In het kasteel vinden ze telkens een mooie ruimte om met hun kunst en kunde naar buiten te treden en mekaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. De Groepstentoonstelling is een ontmoetingsplaats van de meest uiteenlopende stijlen en vormen, een positieve confrontatie tussen amateurs en semi-professionelen.
De tentoonstelling loopt van 29 okt. – 1 november 2016 in kasteel Ravenhof Putte-Stabroek – telkens van 11 – 17 uur. Deelname : gratis
Organisatie : gemeentebestuur  en cultuurraad Stabroek met steun van IKIM vzw

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder