34 zwemmers strijden voor felbegeerde Zilveren Zwembadslets in Kapellen

34 kinderen streden om de felbegeerde Zilveren Zwembadslets

KAPELLEN – Woensdag 25 januari vond in het zwembad van Kapellen de hevige strijd plaats voor de felbegeerde “Zilveren Zwembadslets”. 34 kinderen tussen de 6-12 jaar werden in drie leeftijdscategorieën verdeeld en moesten om ter snelste over de stormbaan in het zwembad lopen. De drie winnaars kregen een “Zilveren Zwembadslets” en alle deelnemers kregen achteraf nog een gratis frisbee.

De gemeente Kapellen begon een paar jaar geleden met de wedstrijd van “De Zilveren Zwembadslets” en haalde de mosterd bij de uitreiking van de “Gouden Schoen” in het voetbal. Door in een recordtijd over een stormbaan in het zwembad te lopen, konden kinderen tussen de 6 en de 12 jaar een “Zilveren Zwembadslets” winnen.

De 34 kinderen werden in drie leeftijdscategorieën verdeeld. Buiten “De Zilveren Zwembadslets” die de winnaar kreeg, was er ook nog een medaille voor elke top 3 en kregen alle deelnemers een frisbee als verrassing. Die werden uitgereikt door schepenen Luc Janssens en Frederic van Haaren (Open Vld).

De top 3 per leeftijdscategorie:

Geboortejaar 2015-2016:

1. Roos Cauwelaers
2. Nand De Pauw
3. Ellis De Sterck

Geboortejaar 2013-2014:

1. Jasper Meynen
2. Rik Cauwelaers
3. Lieselot Bylemans

Geboortejaar 2011-2012:

1. Arne Verstraelen
2. Louis Verwilst
3. Thorben Eelen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *